top of page

Vakmanschap tot op de millimeter

Als we het hebben over het centrum van het huis dan spreken we over: ‘de keuken’. Vandaag wordt er niet alleen gekookt en gegeten, maar ook huiswerk gemaakt, gekeuveld na een lange werkdag, bezoek ontvangen, enz…. Kortom, de echte familiemomenten spelen zich af in de keuken. Niet verwonderlijk dus dat de moderne mens er steeds meer belang gaat aan hechten.

 

Bij W&T Van Vooren hebben ze dat goed begrepen. Vader en zoon (Walter en Thomas Van Vooren) vervaardigen keukens uit de beste materialen en perfect op maat. Van landelijk tot modern met materialen en apparaten van topmerken. Een ijzersterke formule, maar hoe overleef je de concurrentie met die grote, nationale keuken-mastodonten.

Op maat uitgevoerd handwerk

“Wij zien die concurrentie alleen maar als een voordeel.”, zegt zoon Thomas. “Veel klanten lopen eerst binnen bij die grote spelers om inspiratie op te doen. Daarna komen ze bij ons om hun opgedane ideeën verder vorm te geven.”

 

“Bovendien zijn wij niet echt concurrenten”, vult vader Walter aan. “De mensen die bij ons binnenkomen weten dat onze keukens geen bandwerk zijn, maar op maat uitgevoerd handwerk. Bij de grote ketens krijgen ze een aantal modellen voorgeschoteld waar ze moeten uit kiezen. Bij ons is dat anders. We vertrekken van een blanco blad. We luisteren eerst naar de wensen en mogelijkheden van de klant. Daarna ontwerpen en bouwen we hun droomkeuken, precies zoals zij het willen. Dat maakt ons zo sterk.”

108.jpg

De volgende generatie

“Ook hebben we een groot, vast en trouw cliënteel. W&T Van Vooren is in 2012 gegroeid vanuit ‘De Gebroeders Van Vooren’, keuken- en meubelzaak in Sint-Laureins van mijn vader en zijn twee oudere broers.”, vertelt Thomas verder. “Klanten zijn met ons meegegroeid en tot ons groot plezier merken we dat ze klant blijven. Méér nog, inmiddels is de volgende generatie ook al klant.” “We hebben ons ondertussen definitief gevestigd in Maldegem. Kom gerust langs om onze showroom en atelier te bezoeken. We ontvangen je graag met open armen.” Besluit Walter.

Meer dan alleen maar keukens…

 

Toch kan je voor meer terecht bij W&T Van Vooren dan alleen maar keukens. Het bedrijf vervaardigt ook dressings, inbouwkasten, tafels, deuren en badkamers. Alles op maat en in de meest uiteenlopende stijlen. Vakmanschap tot op de millimeter, heet dat…!

bottom of page