top of page

Keukens

De keuken komt in allerlei steilen en kleuren, maar waar het om gaat is wat u mooi vindt. Samen gaan we op zoek naar de stijl die bij u past. Hieronder geven we al enkele ideeën waar u inspiratie kan uit halen.

Alle foto's zijn realisaties van W&T Van Vooren. 

Modern_10.jpg
Moderne keuken

Op zoek naar een keuken met een moderne en strakke vormgeving? Dan bent u goed bij een moderne keuken: strakke lijnen, gladde afwerking en moderne materialen.

 

> Ontdek hier meer realisaties

108.jpg
Landelijke keuken

Bent u helemaal weg van een klassieke nostalgie en de charme van het platteland, maar toch gecombineerd met modern comfort. Dan zal u helemaal weg zijn van natuurlijke materialen zoals hout.

> Ontdek hier meer realisaties

Design_3.jpg
Design keuken

De design keuken wordt gekenmerkt door zijn stijlvolle uitdagende vormgeving. Ze zijn meestal voorzien met de modernste keukenapparatuur. Herkennen doe je ze ook aan een strakke vormgeving en luxe materialen die nauw aansluiten bij een modern interieur. 

> Ontdek hier meer realisaties

Schermafbeelding 2019-08-08 om 22.42.43.
Klassieke Keuken

Een klassieke inrichting raakt je tot in je hart. De rijke stoffen, karakteristieke meubels en authentieke kleuren ademen de sfeer en rust van vroeger uit. 

> Ontdek hier meer realisaties

doorlopend keukenblad.jpg
Oplossingen op maat

Geen hoekje of kantje is ons teveel. Voor alles hebben we een oplossing waardoor u veel ruimte wint. Ontdek hier enkele van onze slimme op maat gemaakte oplossingen.

> Ontdek hier meer realisaties

Design_3
Landelijk_1
Modern_8
Modern_4
Persoonlijke
begeleiding & advies
Op maat gemaakte oplossingen
Prijs - kwaliteit garantie voor elk budget
bottom of page